Harke is een daadkrachtige en resultaatgerichte interimmanager. Een teambuilder, impactvol en doelgericht. Harke realiseert voor complexe vraagstukken pragmatische en werkbare oplossingen en werkt op basis van inhoudelijk overzicht, inlevingsvermogen en volharding. Hij brengt teams in beweging om gestelde doelen te realiseren.

Meer informatie: Profiel Harke In den Kleef
Contact: harkeindenkleef@baeknet.nl

Klanten feedback:

“Mijn samenwerking met Harke laat zich samenvatten in de woorden ‘zeer prettig’. Prettig omdat hij levert wat hij belooft, prettig omdat het een ommekeer geeft aan een meestal minder prettige situatie maar bovenal omdat Harke zeer prettig gezelschap is en een ware kameraad wanneer de zakelijke kogels rond je oren fluiten.”

Kees van Ginkel, Palletways

“Weinig woorden, geen dikke rapporten maar focus op de daden. Dat is wat Harke typeert, naast de integere en betrouwbare wijze waarop hij dit realiseert..”

Paul Klijsen, the Greenery

“Harke is a very pleasant interim Director, with a great capacity to connect and engage his main stakeholders and his team, connected to a genuine interest in developing people and team spirit”

Patrick Delsol, DE Masterblenders